Infosessies GLB (Pijler I en Pijler II) gepland in najaar 2014.

Tijdens het najaar informeert het beleidsdomein Landbouw en Visserij alle geïnteresseerden over het nieuwe GLB (Pijler I en Pijler II). Er worden acht sessies op verschillende locaties georganiseerd. Vergroening, VLIF, … alles komt aan bod en wordt door experten uitgelegd, waarna er ruimte is voor vragen. Houd zeker deze data vrij! Meer informatie is ook te vinden op de website www.ruraalnetwerk.be

 

Het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) gaat van start en brengt wel wat veranderingen voor de land- en tuinbouwer met zich mee. Daarom organiseren het beleidsdomein Landbouw en Visserij en het Vlaams Ruraal Netwerk, in elke Vlaamse provincie, hier minstens één infosessie over. Tijdens elke sessie worden de belangrijkste aandachtspunten en wijzigingen in vergelijking met het vorige GLB onder de loep genomen en wordt ingegaan op zowel Pijler I als Pijler II. Er is voldoende ruimte voorzien voor vragen.

 

De infosessies zijn gepland op volgende dagen en locaties:

09/09 Oostmalle
11/09 Meeuwen-Gruitrode
16/09 Sint-Niklaas
18/09 Diksmuide
23/09 Lubbeek
25/09 Oostkamp
30/09 Oudenaarde
06/11 Hasselt (specifiek gericht op fruittelers)

 

De infosessies starten telkens om 13u en eindigen rond 17u. Meer informatie volgt tijdens de maand juli. In juli starten ook de inschrijvingen via de website www.ruraalnetwerk.be.