Deelname nieuwe zoogkoeienpremie -- aanvragen via e-loket.

MTR - nieuw GLB

Vanaf 2015 wordt de huidige zoogkoeienpremie vervangen door een nieuwe premieregeling.

 

Om te kunnen deelnemen aan de nieuwe premieregeling moet de landbouwer tussen 1 november 2014 tot en met 15 december 2014 de toekenning van het nieuw quotum aanvragen én de deelname bevestigen voor de campagne 2015. Dit kan enkel via het e-loket. De te volgen stappen op het e-loket vindt u onderaan deze mail.

 

Het nieuwe quotum wordt voorlopig toegekend onder voorbehoud. Indien het quotum wijzigt (na bijvoorbeeld bezwaar) zal men dit opnieuw moeten bevestigen via e-loket.

 

Te volgen stappen op e-loket

Log in op www.landbouwvlaanderen.be

Klik op blauwe blok  ‘Deelname zoogkoeienpremie 2015’

Klik op blauwe blok ‘Deelname zoogkoeien 2015’

Controleer uw individuele referentie en indien OK, vink ‘ja’ aan bij de vraag ‘Ik verklaar dat mijn dieren enkel en alleen zullen worden gehouden op percelen die werden aangegeven in mijn meest recent ingediende verzamelaanvraag.’

Klik op blauwe knop rechts onderaan scherm ‘Naar indienen’

Op het volgend scherm moeten een reeks verklaringen worden aangevinkt. Deze hebben onder andere betrekking op de toegelaten rassen, actieve landbouwer, voorwaarden autonoom beheer,…Na aanvinken klik onderaan rechts op blauwe knop ‘Indienen’. U ontvangt een bevestigingsmail en kan de ingediende aanvraag downloaden van het e-loket.