Mestbank - derogatie aanvragen voor 31 juli 2015.

Derogatie aanvragen
Ook dit jaar kunt u derogatie aanvragen voor uw bedrijf. U moet uw aanvraag wel tijdig en correct doen. Die bestaat uit twee stappen:

Uiterlijk op 31 juli 2015 moet u uw aanvraag indienen bij de Mestbank. Vanaf 29 juni kunt u via het Mestbankloket de derogatieaanvraag doen. Neem alvast uw elektronische identiteitskaart en bijhorende PIN-code of uw token bij de hand. 
Op de verzamelaanvraag moet u de percelen aankruisen waarop u de derogatie zult toepassen. Voor een geldige derogatieaanvraag is het belangrijk om de uiterste indieningsdatum van de verzamelaanvraag, nl. 21 april 2015, te respecteren. Als u uw verzamelaanvraag tijdig ingediend hebt, kunt u nog aanpassingen doen aan de derogatiepercelen tot en met 31 juli 2015. Als u geen percelen aankruist op uw verzamelaanvraag, wordt geen derogatie toegekend voor uw bedrijf.

Beide stappen moeten tijdig en correct gebeuren voor een geldige derogatieaanvraag. Houd dit zorgvuldig in de gaten zodat u niet ongewild uw derogatie verliest voor 2015.